În prezent, nu mai garantăm livrarea până la Crăciun! Mulțumim pentru înțelegere.

Dicționar termeni, Pagina 10

A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V W Y Z

Pantenol

Pantenolul este o provitamina B-5. Efectul său regenerant, antiinflamator și emolient este foarte valoros.

Păpădie

Miros: citrice, cu un strop de trandafir, aromat, amar - dulce În cosmetică: are efect detoxifiant, antioxidant și antifungic asupra pielii și pielii, este folosit, de exemplu, pentru tratarea acneei. De asemenea, este eficient în combaterea…

Papaya

Ton distinctiv de fructe tropicale, dulce, suculent și proaspăt. Papaya (Carica papaya) este o planta termofila din familia papaya, are fructe comestibile mari. Se mai numește și pepene papaya.

Papirus

Un parfum lemnos aromat uscat, distinct, cu nuanțe fumurii și piele. Papirusul este o plantă de mlaștină care provine din Madagascar, unde crește pe malul râurilor.

Pară

Note de fructe de apă dulce si proaspete. Descris ca un miros plin de bucurie și veselie. Para este un tip de fruct, un rod de pere.

Parfumuri lemnoase

Parfumuri lemnoase Denumirea tonurilor parfumate provenite din materiale lemnoase, arbori (cedru, chiparos, fag, mahon..) si arbusti precum paciuli, sau graminee precum vetiverul, si molecule sintetice care evoca lemnul (akigalawood, ambroxan,…

Peeling

Peeling - o expresie pentru șlefuirea stratului de suprafață al pielii folosind ajutoare și produse cosmetice naturale sau artificiale.

Pelargonium

Pelargonium graveolens - aroma amintește de trandafirii proaspeți centenari, cu un amestec cald și picant. Hibridul Pelargonium graveolens x tomentosum are, pe lângă o nuanță roz, și mentă,  Pelargonium radens, iar lămâie. Pelargonium…

Pelin

O plantă amară, cu miros puternic de plante, cunoscută sub numele de Artemisa. Pelinul (Artemisia) este un gen extins de plante din familia Asteraceae, extractele lor amare sunt folosite și pentru aromatizarea vinurilor și lichiorurilor (vermut,…

Pepene galben

Notă de apă fructată proaspătă și dulce. Melonul galben (Cucumis melo) este un tip de pepene galben cultivat în multe soiuri. Se deosebește de pepene verde prin dimensiunea, culoarea și gustul fructului și aspectul plantei.

Pepene verde

Note de fructe extrem de proaspete. Lubrullus lanatus este o plantă din genul Citrullus. Fructele sale se numesc pepeni verzi.

Petitgrain

Acest ulei esențial miroase a flori de portocal cu o nuanță amară, lemnoasă și de plante. Uleiul esențial distilat din frunze și crenguțe de portocală amară conferă parfumurilor și apelor parfumate o notă coaptă. Este adesea folosit în combinație cu…

Piele

Pielea are o aromă dulce, deosebit de animală, care amintește de fum. Este caldă și persistentă. Mirosul de piele este unul dintre cele mai interesante acorduri folosite în parfumerie. Parfumurile cu așa-numitul „miros de piele” sunt seducătoare,…

Piele intoarsa

Mirosul de piele decupata, senzual si cald, trezeste o senzatie de confort

Piersică

O nota fructata foarte populara, suculenta, dulce, pudrata de nectar. Piersicul este un fruct cu sâmbure care crește în piersic.Piersicile sunt, de asemenea, folosite ca un ingredient aromatic important în parfumerie. Uleiul aromat este presat…

Pimento

Notă de piper foarte ascuțită și aprinsă.

Pimento

Miros de foc foarte picant. Pimento - acest nume se referă la orice tip de piper. În unele țări, este asociat în mare parte cu o serie de ardei iute roșii mari în formă de inimă.

Pimento

Miros de foc foarte picant. Pimento - această denumire se referă la orice tip de piper. În unele țări, este asociat în mare parte cu o serie de ardei iute roșii mari în formă de inimă.

Pina Colada

O notă tropicală, dulce care amintește de celebrul cocktail, cu tonuri de nucă de cocos cremoasă și o nuanță fructată de ananas. Deseori folosit ingredient în compoziții parfumate „gurmand” și „proaspete”.

Piper

Notă picantă și răcoritoare de condimente pământești, obținută prin distilare cu abur din fructe de pădure de piper negrum, care este foarte popular pentru tonul picant tipic, distinctiv. 

piper negru

O notă de pământ condimentată și răcoritoare obținută prin distilarea cu abur de piper negru. Piperul negru este un fruct fermentat al boabelor negre.

Piper roșu

Aromă picantă distinctă. Piperul roșu este obținut din ardeiul brazilian, care este un copac care crește până la o înălțime de 10 m. Patria sa este America de Sud. Fructele sunt de culoare roșie.

Piper roz

Mirosul este limpede, lemnos de trandafir. Piperul roz provine din ardeiul balsamic, care este un arbore veșnic verde, iubitor de secetă, înrudit cu mango și rinichi (caju), înălțime de până la 15 m. Provine din Anzii peruvieni. Din trunchiul de…

Portocală sângerie

Varietate de portocală sângeriede portocală roșie, foarte dulce și suculentă, cu gust și aromă foarte dulce. Culoarea fructului este portocalie, cu pulpa purpurie, aproape de culoarea sângelui. Culoarea închisă distinctivă a cărnii se datorează…

Praf de orez

Orezul este bogat în amidon și bacterii lactice, care stau la baza nutriției pentru toate celulele corpului uman și ajută la absorbția ingredientelor active în straturile mai profunde ale pielii. Orezul praf crește funcția pielii de reținere a…

Sus
Convertor
de parfumuri